Незабаром українцям не доведеться їздити до Москви за австралійською візою

П'ятниця, 15 серпня 2014, 15:32

Найближчим часом Австралія відкриє в Україні своє посольство, тож українцям більше не доведеться їхати за візою до Москви.

Про це повідомив прем'єр-міністр Австралії Тоні Ебботт у розмові із президентом України Петром Порошенком, повідомляє сайт останнього.

Австралія також висловила готовність надати підтримку реінтеграції регіонів Донбасу, які постраждали в результаті дій бойовиків.

Прем’єр Австралії подякував Україні за допомогу в ході міжнародного розслідування трагедії літака "Малайзійських авіаліній", в якій загинуло 38 громадян Австралії.

Тоні Ебботт підкреслив, що в Австралії дуже переживають через події в Україні та усвідомлюють, що події на Донбасі – не внутрішній, а зовнішньо спровокований конфлікт.

"Ми захоплюємося тим, з якою порядністю і людяністю Ви поставились до вирішення цієї трагедії", - заявив Тоні Ебботт.

Ебботт висловив сподівання, що Україна найближчим часом відновить мир в регіоні, після чого Австралія має намір повернути свою місію, щоб закінчити пошукові роботи та розслідування обставин загибелі літака.

"Прем’єр-міністр Ебботт надав високу оцінку діям України з організації міжнародної гуманітарної допомоги для Луганська", - повідомили у прес-службі Порошенка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування