Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сили АТО втратили 3 бійців, 13 поранені, РФ й далі порушує повітряний простір України

Субота, 16 серпня 2014, 13:14

Протягом минулої доби внаслідок сутичок з терористами у  зоні АТО загинули 3 українських військовослужбовців, ще 13 поранені. 

Про це у  ході брифінгу повідомив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко. 

За його даними, за минулу добу Збройні сили України 27 разів вступали у вогневий контакт з  терористами - в районах населених пунктів Орлово-Іванівка, Красногорівка, Малоіванівка, Петрівське, Червоний Яр, Придорожнє, Ясинувата, Трудівське, Христофорівка, Авдіївка, Березове, Іловайськ, Кутейникове.

За даними РНБО, ситуація на кордоні з Росією в межах Луганської та Донецької областей залишається складною.

"Пункт пропуску "Успенка" в Донецькій області знов зазнав артилерійського обстрілу. Протягом останньої доби його тричі обстріляли з установок "Град", артилерії та мінометів. Втрат серед прикордонників немає, проте інфраструктура пункту пропуску повністю знищена", - зазначив Лисенко.

Окрім того російська авіація продовжує порушувати повітряний простір України.

"15 серпня близько 20:00  прикордонний наряд відділу "Красна Талівка" Луганського загону на напрямку "Волошино (РФ) – Благовіщенка (Україна)" спостерігав заліт на територію України та в зворотній бік 4-х російських безпілотників. Також прикордонний наряд Бердянського загону зафіксував порушення повітряного простору України російським вертольотом "МІ-8" з боку тимчасово окупованого Криму в напрямку Чонгар Херсонської області", - зазначив речник РНБО.

Зафіксовано також 4 факти порушення повітряного простору на адміністративній межі з боку Криму та в Азовському морі, а саме в районі населених пунктів Сєдове Донецької області, Чаплинка Херсонської області та Шевченкове Запорізької області.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування