Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Правий сектор" висунув владі ультиматум та анонсував збройний похід на Київ

Неділя, 17 серпня 2014, 10:54

Правий сектор заявив про вимогу до президента Петра Порошенка "негайно навести порядок у МВС, звільнивши одіозних представників антиукраїнських сил з посад в МВС та розпочати розслідування їх злочинної діяльності".

Про це йдеться у заяві ПС.

Також Правий сектор вимагає звільнення усіх затриманих бійців ПС та інших добровольчих підрозділів і повернення всієї незаконно вилученої зброї та транспорту в зону бойових дій.

"У випадку невиконання наших вимог протягом 48 годин ми будемо змушені зняти всі наші підрозділи з лінії фронту, оголосити загальну мобілізацію резервних батальйонів та розпочати похід на Київ з метою проведення "швидких реформ" в МВС. Похідні колони "Правого Сектора" будуть йти в повному спорядженні", - йдеться у заяві.

"На сьогоднішній день поряд з відкритою агресією Росії активізувалася внутрішня контрреволюція. Її авангардом є реваншистські сили в МВС, у тому числі на найвищих посадах. Очолює бандитсько-міліцейське угруповання сепаратистський приспішник і московський ставленик генерал Євдокімов. Саме він та його прихвосні роблять все можливе аби знищити завоювання нашої революції і прокласти шлях для сепаратистських та терористичних угрупувань на Київ", - заявили у ПС.

Згідно з заявою, "прикладом його бурхливої антиукраїнської діяльності є постійні намагання знищити добровольчий український рух "Правий Сектор". Починаючи від знищення нашого побратима Олександра Музичка і до останніх подій в Стрию, Дніпропетровську, Києві та інших містах йде методична гра на руку сепаратистам та московським окупантам зі сторони міліції. ...  Останніми тижнями міліцейські незаконні затримання, арешти, побиття, обшуки, вилучення здобутої в бою зброї, торкнулися десятків бійців Добровольчого Українського Корпусу "Правий Сектор", - заявили у ПС.

Також представники ПС звернулися до "бойових побратимів з інших добровольчих підрозділів та частин Збройних Сил України, а також до всіх активістів революційного Майдану із закликом підтримати наші вимоги і нарешті навести лад в МВС".

Раніше на своїй сторінці у Фейсбук лідер Правого сектору Дмитро Ярош заявив, що "справді  сподівається, що президент України "поставить на місце" розжирівших на хабарях воїнів у міліцейських погонах". 

"Ми йому готові у цьому допомогти", - додав Ярош.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
14:29
Кожний другий український стартап, що переїхав до Польщі, хоче повернутися - польський міністр
14:14
ЄС про кількох євродипломатів на "інавгурації" Путіна: це не підважує підтримку України
14:12
оновленоРосіяни вдарили по території освітньої установи в Харкові, серед постраждалих — діти
14:08
Cтала відома дата слухань у ЄСПЛ за великою справою щодо окупованого Донбасу
14:00
США розглядають заборону нових версій ChatGPT для Китаю - Reuters
13:59
Samsung, LG та Vestel працюють над єдиною системою для керування пристроями зі смартфона
13:53
Російський удар по Одесі 29 квітня: В лікарні помер ще один чоловік
13:50
"Нафтогаз" планує накопичити 13 мільярдів кубометрів газу до опалювального сезону
13:48
фото, відео, доповненоОкупанти вдарили по Запоріжжю: пошкодили критичну інфраструктуру, парк, транспорт
13:42
У четвер в Україні буде сухо, проте вночі прогнозують заморозки
Усі новини...
Реклама: