Під Лисичанськом терористи готували засідку

Неділя, 17 серпня 2014, 13:22

У Луганській області під час проведення зачистки одного з селищ і подальшої розвідки силами військовослужбовців Національної гвардії України був виявлений укріпрайон.

Про це повідомив "Главному" прес-офіцер Нацгвардії Олексій Лебедь.

"Система споруд і ходів між ними була виявлена поблизу населеного пункту Білогорівка, на тактично важливій трасі, що з’єднує населені пункти Лисичанськ і Серебрянка", - відзначає видання.

Споруди, побудовані з масиву дерева, бетонних перекриттів і спеціальних залізних заслонів, були створені для облаштування засідки, в яку могли потрапити українські силовики.

"Засідка була обладнана на пануючій висоті над трасою і настільки тактично уміло, що, без сумніву, можна вважати - в її облаштуванні брали участь люди, які, безумовно, мають знання військової тактики і мають інженерну підготовку, дуже ймовірно - це військові", - зазначив прес-офіцер.

У засідці сепаратисти залишили і озброєння. Під час перевірки було знайдено СПГ - 9 "Копье" (станковий протитанковий гранатомет, який призначений для ураження танків, самохідно-артилерійських установок та інших броньованих цілей, а також для знищення живої сили і вогневих засобів супротивника).

Усі фото glavnoe.ua
 
 
 
 
 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування