Транспортний колапс в окупованій Керчі триває, води та харчів на переправі немає

Неділя, 17 серпня 2014, 21:00

У Керчі триває транспортний колапс на поромній переправі: на накопичувальні майданчики й далі прибувають машини.

Як повідомляє Крим.Реаліі з посиланням на місцеві ЗМІ та очевидців, обстановка на цих майданчиках знервована, водіям і пасажирам доводиться десятки годин чекати вантаження на пором у вкрай важких умовах. 

Станом на 13:30 17 серпня з ранку на переправі було всього два прибуття порома "Єйськ" і "Керченський-2". Пізніше серед очікують у черзі водіїв почалися розмови про те, що пором "Керченський-2" тимчасово зійшов з лінії.

На накопичувальної майданчику поромної переправи через великого скупчення людей погіршилися санітарно-гігієнічні умови: місцеві комунальні служби не чистять туалети, на стоянці немає води і продуктів.

"Накопичувач в аеропорту повний. Ситуація сильно знервована. Люди продовжують прибувати дуже швидко. З 7 години ранку нікого з накопичувача не випускали. Тут вже відчувається запах туалетів, які давно необхідно почистити, а також у підприємців закінчилися продукти і вода, вони поїхали за новою партією. Медики повідомляють, що до вечора люди стали частіше звертатися до них за допомогою", - наголошується в повідомленні.

Регулюють рух в черзі, крім працівників силових відомств, представники місцевої "самооборони".

О 18:00 на переправі "Крим-Кавказ" планувалася нарада всіх відповідальних за роботу переправи і розподіл людей по накопичувачах.

Вранці 17 серпня в порту "Кавказ" черги на паром чекали 615 автомобілів, в порту "Крим" - 2000 машин.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування