Терористи розповіли місії ОБСЄ, що знайшли останки Стеніна?

П'ятниця, 22 серпня 2014, 17:27

Бойовики "Донецької народної республіки" розповіли представникам місії ОБСЄ, що виявили останки, які можуть належати "зниклому російському журналісту".

Про це йдеться в звіті місії ОБСЄ за 22 серпня.

"Заступник міністра внутрішніх справ" так званої "ДНР" розповів експертам місії ОБСЄ, що знайшли обгоріле тіло на дорозі в декількох кілометрах на південний схід від Сніжного ( 80 км на південний схід від міста Донецька).

Він стверджує, що знайдені останки є останками зниклого російського журналіста, але не надав доказів на підтвердження своїх слів.

Раніше в Міністерстві внутрішніх справ заявляли, що не володіють інформацією про місцезнаходження фотокореспондента інформагентства "Росія сьогодні" Андрія Стеніна, який зник 5 серпня.

Стенін знаходився в Україні з 13 травня, працював у Києві, Луганську, Донецьку, Маріуполі, Шахтарську, Слов'янську та інших містах.

Як відомо, Стенін особисто зробив фотозйомку допиту і катувань українських солдат, взятих в полон в Шахтарську. Він також зробив фотосесію з терористами, які ховалися в житлових будівлях і вели звідти вогонь з вогнепальної зброї.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування