Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

РНБО: Простих бойовиків на Сході замінили російськими солдатами

Четвер, 28 серпня 2014, 13:53

У захоплених бойовиками містах Донбасу на місце неорганізованих терористичних груп прийшли регулярні російські військові.

Про це у четвер заявили в РНБО.

Як повідомляється, "протягом останнього тижня у контрольованих російськими найманцями містах Луганської області (Луганськ, Краснодон, Антрацит) загони місцевих "ополченців" та козаків, неспроможних протидіяти силам АТО, а також причетних до мародерства та бандитизму, замінено на регулярні підрозділи російської армії".

За даними РНБО, Перевальськ, Зоринськ, Малоіванівку, Малу Фащівку, Вергуліївку, Рассипне готують "до довготривалої оборони".

"Терористи та російські війські збираються в потужне угрупування для проведення наступу в напрямку Шахтарськ-Ілловайськ", - йдеться в повідомленні.

Також у РНБО розповіли, що до Краснодонської центральної лікарні "прибув медперсонал з числа громадян РФ з медичним обладнанням, після чого помічене масове завезення до лікарні поранених та вбитих бойовиків".

"Присутність лікарів суміжної держави на контрольованій терористами території є черговим свідченням участі у бойових діях кадрових російських військових", - заявили в РНБО.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування