Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кількість обстрілів позицій сил АТО збільшилася

Середа, 10 вересня 2014, 20:47

За минулий день збільшилась кількість обстрілів позицій та блокпостів сил АТО.

Про такі дані станом на 19:00 10 вересня повідомили в медіацентрі антитерористичної операції.

"Зокрема, зафіксовані обстріли неподалік населених пунктів Дебальцеве, Ольхівка, Авдіївка, Ясинувата, Красногорівка, Кіровське, Майорськ, Малоорлівка", - уточнили в АТО.

"Незважаючи на трьохсторонні домовленості, так звані "ДНР" та "ЛНР" офіційно визнали результати цих перемовин. Тимчасом терористи "ДНР" та "ЛНР" порушують режим припинення вогню, здійснюють обстріли позицій сил АТО", - сказано в заяві.

Як відомо, 5 вересня у Мінську відбулися переговори за участю другого президента України Леоніда Кучми, посла Росії в Україні Михайла Зурабова, спецпредставника ОБСЄ Хайді Тальявіні, лідерів бойовиків "ДНР" Олександра Захарченка та Андрія Пургіна, а також голови "ЛНР" Ігоря Плотницького.

За підсумками зустрічі між представниками України, "ДНР" і "ЛНР" за участю ОБСЄ було підписано протокол про припинення з 18:00 п'ятниці вогню на Донбасі.

За даними керівника Центру військово-політичних досліджень Дмитра Тимчука, з вечора неділі, 7 вересня, противники України проводили "активні дії" в районі Маріуполя, Донецька, Дебальцеве.

В батальйоні "Азов" також повідомили, що ввечері 7 вересня тривали обстріли околиць Маріуполя з мінометів.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування