Українські військові дотримуються припинення вогню, а їх обстрілюють

П'ятниця, 12 вересня 2014, 08:22

Обстріли українських військових на Донбасі тривають – зокрема, у районах Щастя, Пісків, Малоорловки, Артема, а також в аеропорту Донецька.

Про це повідомляє організатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук у Facebook.

За його словами, "російсько-терористичні війська" продовжують обстріли позицій українських військ. Зокрема:

- 4 рази було обстріляно позиції на території аеропорту в Донецьку (1 раз із БМ-21 "Град", 1 раз – із мінометів, 2 рази – зі ствольної артилерії);

- із мінометів обстріляно блокпост у районі н.п. Малоорловка;

- із мінометів обстріляно опорний пункт біля н.п. Піски;

- зі стрілецької зброї обстріляно позиції біля н.п. Щастя;

- зі стрілецької зброї обстріляно позиції біля н.п. Артема.

"За попередніми даними, за ніч втрат серед українських військовослужбовців не було", - повідомляє Тимчук.

"Українські війська в зоні конфлікту на Донбасі продовжують здійснювати заходи щодо зміцнення своїх позицій, інженерного обладнання лінії оборони та вдосконалення системи вогню. Одночасно здійснюється процес відновлення боєздатності наших підрозділів і частин", - пише він.

"По кордону кризового району підрозділу ЗС України, Національної гвардії та МВС обладнали понад 100 блокпостів і опорних пунктів. Особлива увага приділяється зміцненню оборони в секторі "М" (район н.п. Маріуполь)", - повідомляє Тимчук.

Крім того, за його словами, повсюди здійснюються заходи з пошуку і знешкодження диверсійно-розвідувальних груп супротивника.

Прес-центр АТО також повідомляє, що "військовослужбовці Збройних сил України в односторонньому порядку продовжують виконувати вимоги перемир'я й припинення вогню".

"Протягом минулої ночі були зафіксовані обстріли позицій і блокпостів наших військ неподалік населених пунктів Щастя, Артем, Орловка. Із застосуванням БМ 21 "Град", артилерії, мінометів було обстріляно аеродром Донецьк", - повідомляє прес-центр.

"Військовослужбовці Сил АТО продовжують зберігати вимоги домовленостей про припинення вогню й не піддаються на провокації терористів", - наголошують там

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування