Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко: "Було б неввічливо не надати нам перспективу членства"

П'ятниця, 12 вересня 2014, 10:47

Президент Петро Порошенко вважає, що Європейський Союз запропонує Україні членство у майбутньому.

"Ми впроваджуємо стратегію реформ Україна-2020. Ми витратимо ці 5-6 років на зміни", - сказав він на зустрічі "Ялтинської європейської стратегії" (YES).

За словами президента, "Україна вже змінилася, але ми змінюватимемо її, маючи дуже важливі "пряники" – зокрема, й для ЄС.

"Українці склали один із найскладніших іспитів у своєму житті, щоби стати членами Євросоюзу. Ніколи не було такого рівня підтримки у світі і у Європі", - заявив він.

"І було б просто неввічливо не надати нам перспективу членства, мені так здається", - сказав Порошенко із усміхом, викликавши овації.

"Але ми маємо скористатися цією можливістю для подальших змін у нашій країні. І я цілком упевнений, що наші зусилля матимуть успіх, тому що ми разом. Цілий світ з нами солідарний", - наголосив він.

"Навіть вчорашнє рішення: був дуже складний момент, коли Європейський Союз зміг показати свою єдність… Це показник, наскільки близька Україна зараз для них", - зазначив Порошенко.

На його думку, "Україна тепер – їхній головний пріоритет", і потреби України вимагають добре скоординованої політики країн ЄС.

Порошенко також зазначив, що пишався і зараз пишається тим, що він – українець.

"Я відчуваю себе повноправним членом європейської родини", - також наголосив.

"Багато то з вас роблять величенну працю для того, щоб я так почувався (в Європі)", - звернувся він до організаторів зустрічі YES.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...