Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Список "Блоку Порошенка" очолив Кличко

Неділя, 14 вересня 2014, 15:40

Список кандидатів на парламентські вибори від "Блоку Петра Порошенка" очолив мер Києва, лідер партії УДАР  Віталій Кличко. 

Про це сам Кличко заявив, виступааючи на зїзді Блоку 14 вересня у Києві. 

"Україна сьогодні, як ніколи, потребує національної єдності і консолідації.Тому я погодився очолити об'єднаний список Блоку Порошенка", - зазначив він. 

За словами Кличка, сьогодні "вкрай важливе єднання демократичних сил", і у новому парламенті " ми повинні взяти якомога більше місць, щоб там було менше сил, які намагаються зруйнувати Україну". 

За даними Hromadske TV, до першої десятки увійдуть Юрій Луценко, Ольга Богомолець, Володимир Гройсман та Мустафа Джемілєв. Окрім того до списку попередньо увійшли легендарний майор Юлій Мамчур, Марія Матіос, Микола Томенко та Ірина Геращенко, а також Віталій Ковальчук. 

Як відомо, раніше лідер фракції УДАР Віталій Ковальчук заявив, що УДАР йде на вибори у складі "Блоку Порошенка", на з'їзд запрошені нинішні депутати фракції УДАРу та голови обласних партійних організацій.

Також відомо, що до списку Блоку увійдуть представники кримсько-татарського народу Мустафа Джемілєв та Рефат Чубаров, журналісти Мустафа Найєм, Сергій Лещенко та активістка Світлана Заліщук. Однак які місця у списку вони посядуть, невідомо. 

У ході зїзду лідер політсили Юрій Луценко заявив, що Блок Петра Порошенка готовий узгоджувати кандидатів по мажоритарних округах з іншими демократичними силами та  закликав політичні сили до співпраці.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування