Партія Путіна попередньо "взяла" на кримських "виборах" більшість мандатів

Понеділок, 15 вересня 2014, 11:33

На всіх 25-ти мажоритарних округах з виборів депутатів Державної ради Криму за даними обробки більше половини протоколів дільничних виборчих комісій перемагають представники партії "Єдина Росія".

Про це заявив журналістам голова виборчої комісії Республіки Крим Михайло Малишев, повідомляє близьке до самопроголошеної "влади" Криму видання "Кримінформ".

"Точні дані будуть після обробки 100% протоколів дільничних комісій. Після обробки 53,82% протоколів всюди на мажоритарних округах перемагають представники партії Єдина Росія", - зазначив Малишев.

Разом з тим, за даними Малишева, явка виборців в Криму склала 52,91%.

За єдиним республіканському округу оброблено близько 55% протоколів дільничних комісій. За даними цієї обробки, поки в "Держраду Криму" проходять дві партії - "Єдина Росія" /71,4% голосів, в абсолютних цифрах 268794 голоси/ і ЛДПР /8,14%, абсолютний результат 30813 голосів/.

КПРФ поки не подолала 5-процентний бар'єр - у комуністів на даний момент 4,31% голосів.

Як відомо, 14 вересня у Криму пройшли незаконні "вибори" до "Держради Криму", організовані прокремлівською "владою". 

МЗС України заявив, що так звані "вибори", які влаштувала Росія на території Криму, є нелегітимними, а їхні результати з юридично-правової точки зору – нікчемними та не матимуть жодних наслідків для нинішнього статусу Криму та Севастополя.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування