Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За ніч у Донецьку загинули 6 мирних жителів

Понеділок, 15 вересня 2014, 12:55

У результаті артобстрілів 14 вересня в Донецьку загинули 6 мирних жителів, 15 людей отримали осколкові поранення різного ступеня тяжкості.

Про це повідомляє мерія міста. Унаслідок артобстрілів сильно постраждали Київський і Куйбишевський райони.

У цих районах зруйновані, а також сильно постраждали десятки будинків.

Крім того, снаряд влучив на територію Куйбишевської водопровідно-каналізаційної служби КП "Донецькміськводоканал". Пошкоджено будівлю служби та техніку.

У результаті обстрілу в Київському районі постраждав ринок "Путиловський" - знищені дах і перекриття в торговому павільйоні, віконні блоки, торгове обладнання, повністю згоріли 80 торгових точок.

Станом на 12.30 обстановка в місті залишалася напруженою.

У першій половині дня відбулося аварійне відключення 17 трансформаторних підстанцій у Ворошиловському і Калінінському районах.

Наразі електропостачання підстанцій відновлено.

О 12:00 15 хвилин були знеструмлені 3 підстанції в Куйбишевському районі, без електропостачання селище Грабарі. Для з'ясування причин відключення на місце виїхали аварійні бригади Донецьких електричних мереж.

Непростою залишається ситуація з водопостачанням. Через недостатні обсягя води, що подається на місто, в деяких районах виникають перебої.

Так, скорочено час подачі води в мікрорайони Мирний, Зоряний, Сонячний, Блакитний. Жителі отримують воду протягом тільки 1,5-2 годин увечері. Відсутнє водопостачання I і II Адмінплощадок в Куйбишевському районі. Для жителів здійснюється підвіз води.

Як повідомлялося, станом на ранок в Донецьку не припинялися обстріли.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування