Депутати таки пішли на поступки Порошенку

Вівторок, 16 вересня 2014, 12:00

Депутати після перерви підтримали проведення засідання в закритому режимі.

За таке рішення проголосували 265 депутатів.

Фото з ФБ депутата Дерев'янка 
 

У залу внесли президентський штандарт.

"Проанонсована інформація Міноборони. Стенограма буде закритою. Рішення оприлюднять", - повідомив депутат Андрій Шевченко в твіттері.

"В режимі закритого засідання Порошенко розраховує знайти голоси за закони про особливий статус для Донбасу та про амністію ДНР та ЛНР. Поки за ці закони голосів нема. Батьківщина і "Свобода" - проти. Голосуватимуть 'за' екс-регіонали, комуністи, люди Президента і 'Удар'", - повідомив Шевченко.

Раніше депутати відмовилися проголосувати за закрите засідання.

Пізніше в Раду приїхав президент Петро Порошенко.

Як повідомив депутат Олесь Доній, Порошенко провів переговори як мінімум з його групою – Суверенна Єрвропейська Україна.

"Президент зустрівся з групою. Тепер побачимо- хто з депутатів "посипався" і проголосує за закрите засідання і "Путінські закони", а хто-ні. Я позицію не змінив: голосувати ані за "закрите засідання", ані за "Путінські закони"(статус Лугандоніі та адміністія терористам) голосувати не буду!" – написав він.

Як відомо, на закритому засідання має звітувати Міноборони про ситуацію в АТО, також в закритому режимі має відбутися голосування щодо особливого порядку самоврядування в Донецькій і Луганській областях.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування