РНБО: За останній день ніхто з бійців в АТО не загинув

Середа, 17 вересня 2014, 13:29

За останню добу втрат серед бійців в зоні АТО немає.

Про це повідомив речник РНБО Андрій Лисенко.

"За останню добу ми не маємо втрат серед українських військових", - зазначив Лисенко.

Бойовики здійснили кілька атак та обстрілів позицій сил АТО від н.п. Фащівка Луганської області, в напрямку Дебальцевого Донецької області та з рубежу міста Кіровське Донецької обл., в напрямку Юнокоммунарівська Донецької області.

Водночас, за словами Лисенка, артобстрілами бойовиків зруйновано кілька житлових будинків у селах Нижня Кринка, Ханженкове, Верхня Кринка, Спартак та у місті Ясинувата.

Також пошкоджено лінії електропередач в районі Макіївської фільтрувальної станції, внаслідок чого станція знеструмлена, в Макіївці відсутнє постачання питної води.

Терористи продовжують артобстріли Первомайська Луганської області. Жертв немає.

Жителі міста залишаються без світла та зв’язку. Воду підвозять за графіком – кілька -разів на день. В місті бракує медикаментів та їжі.

У Донецьку, Макіївці, Шахтарську, Сніжному, Луганську та інших містах, тимчасово контрольованих терористами, припинено роботу майже всієї банківської системи.

Зокрема, у Донецьку працюють тільки банкомати "Ощадбанку", які обслуговують лише власні кредитні картки.

У всіх відділеннях Київського району Донецька не працює система переказів. Крім того, обмежено кількість відділень, які приймають комунальні платежі та здійснюють грошові перекази.

У Луганську відновлено постачання електроенергії до обладнання "Укртелекому", що дозволило запустити лінії зв’язку у тестовому режимі.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування