Порошенко обговорив з прем’єром Канади можливість спрощення візового режиму

Середа, 17 вересня 2014, 19:39

Президент України Петро Порошенко та прем’єр Канади Стівен Гарпер домовилися відновити спільну роботу з підготовки проекту двосторонньої Угоди про вільну торгівлю.

Як повідомила прес-служба глави Української держави, сторони також та обговорили питання можливості започаткування переговорів про спрощення Канадою візового режиму для українських громадян.

Окрім того, було обговорено широке коло питань розвитку двостороннього співробітництва, зокрема, перспективи розширення взаємодії в інвестиційній та енергетичній сферах.

Під час зустрічі Порошенко висловив вдячність главі уряду Канади за послідовну підтримку суверенітету і територіальної цілісності України та кроків української сторони зі стабілізації ситуації на Донбасі.

Він також високо оцінив допомогу Канади у сприянні зміцненню обороноздатності України та виділення канадською стороною фінансових ресурсів для реалізації ініціативи НАТО з удосконалення системи логістики і стандартизації ЗС України.

Порошенко окремо подякував канадській стороні за надання Україні кредиту у розмірі 200 млн. дол. на відновлення економіки та забезпечення стабільності.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News