У Грузії заарештували майно Саакашвілі і його бабусі

П'ятниця, 19 вересня 2014, 17:04

Головна прокуратура Грузії наклала арешт на майно екс-президента Михайла Саакашвілі, його дружини Сандри Руловс, а також його матері й бабусі.

Про це повідомляє Грузія Online з посиланням на адвоката екс-президента Отара Кахідзе.

За його даними, арештована земельна ділянка його бабусі Мзії Церетелі в 500 кв.м. Озургеті і її 10-літня автомашина "Toyota RAV4", земельна ділянка площею 0,2 гектара у Кварелі екс-президента, що належить матері, Гіулі Аласанія.

Також у списку квартира й мансарда на ім'я подружжя екс-президента Сандри Руловс у Тбілісі екс-президента, що перебуває у власності бабусі, у Тбілісі споруджуваний будинок, 17-літня автомашина "Honda Accord".

"27 серпня 2014 року в Тбіліський міський суд із клопотанням звернулася прокуратура й вимагала арешту майна Михайла Саакашвілі й пов'язаних з ним осіб, у тому числі подружжя, дітей, матері, батька й бабусі", - сказав він.

"Суддя Арсен Калатозішвілі заарештував Саакашвілі, що перебуває у власності Михайла, земельну ділянку сільськогосподарського призначення площею менше 2 гектарів, а також будинок у Кварелі з житловою площею в 75 ква. м. Постанова суду зовсім не обґрунтована", - сказав він. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News