Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українців систематично обстрілюють з Градів. Сили АТО знищили 40 бойовиків

Неділя, 21 вересня 2014, 10:42

За добу, що минула, на Луганщині та Донеччині блокпости та опорні пункти сил АТО зазнали артилерійських та мінометних обстрілів, а також обстрілів з використанням ракетних систем залпового вогню БМ-21 Град.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

Так, обстрілів зазнали блок-пости в районі Макарового Луганської області. Також терористи обстріляли позиції поблизу населених пунктів Піски, Мар'їнка, Красногоровка, Авдєєвка, Миколаївка, Гостра могила, Редкодуб, Центральний, Золотоє, Розсипне, Степноє, Смєлоє, Дебальцеве, Гірське, Фрунзе, Чернухіно, Покровське, Орлово-Іванівка, Водяне, Шевченко, Приовражне, Калинівка, Мирний, Нижня кринка Донецької області.

Також здійснено вогневий нальот на аеропорт "Донецьк".

Сили АТО здійснюють ізоляцію кризових районів шляхом несення служби на блокпостах, опорних та спостережних пунктах, зокрема й у районі Маріуполя.

"Наші військові неухильно дотримуються режиму тимчасового припинення вогню та приступили до реалізації мінських угод задля встановлення миру на Донбасі. "Українські військовослужбовці здійснюють вогневі ураження по противнику лише з метою нейтралізації його вогневих точок", - зазначили у прес-центрі.

Так, протягом доби знищено до 40 бойовиків, одна реактивна система залпового вогню БМ-21 Град та дві гармати.

Як відомо, в ніч на 20 вересня учасники тристоронньої групи у Мінськуз врегулювання ситуації на сході України підписали Меморандум про реалізацію протоколу від 5 вересня. Документ складається з 9 пунктів: припинення застосування зброї обома сторонами,зупинка підрозділів і формувань на позиціях станом на 19 вересня, заборона на застосування всіх видів зброї та наступальних дій.

Також  протягом доби  від лінії вогню (фронту) з обох боків має бути відведено великокаліберну зброю на відстань не менше 15 км з кожного боку.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування