У "гумконвої" з РФ бойовикам привезли боєприпаси і обладнання для розвідки

Понеділок, 22 вересня 2014, 09:16

У третьому так званому "гуманітарному конвої" з Росії бойовикам доставили станції радіоелектронної боротьби й радіотехнічної розвідки, а також боєприпаси.

Про це пише організатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук у Facebook.

"Відзначено прибуття з Росії станцій РЕБ і радіотехнічної розвідки. Дані станції укомплектовано штатними російськими фахівцями й охороняються вони винятково російськими військовослужбовцями. Переміщаються винятково ночами, ретельно маскуються, параметри роботи станцій місцевим терористам не повідомляються", - заявляє він.

"Частина техніки прибула разом із т.зв. "гуманітарним конвоєм" із Росії", - стверджує Тимчук.

"Також із останнім "гуманітарним конвоєм" із РФ на Донбас прибули боєприпаси, які розвантажуються на складах як "ДНР", так і "ЛНР", - повідомляє він.

За даними "Інформаційного спротиву", у районі Сніжного і Красного Луча розгортають "тилові органи" – склади, ремонтні майстерні і т.д..

"Там же створено перевалочні бази. Частина вантажів, які прибувають із Росії (в основному боєприпаси, амуніція й спорядження), переправляються далі в район н.п. Тельманове і далі на південь", - повідомляє Тимчук.

"Через Новоазовськ із РФ прибуває важка техніка й озброєння", - додає він.

За його даними, керівництво "ДНР" і "ЛНР" при цьому "висуває до бойовиків жорстку вимогу берегти техніку й озброєння, аргументуючи це тим, що в найближчому майбутньому потік озброєння і військової техніки з Росії припиниться, і російським військовим командуванням запропоновано "Новоросії" створювати власну ремонтну базу".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування