Екс-глава Держкоммайна РФ: санкції проти Росії косметичні, Крим зливають

Вівторок, 23 вересня 2014, 14:57

Екс-голова Держкоммайна Росії бізнесмен Альфред Кох назвав санкції Євросоюзу стосовно Росії "косметичними" і вважає, що Європа не наполягатиме на поверненні Криму Україні.

Таку думку він висловив на своїй сторінці в Facebook.

"Санкції, введені у зв'язку з анексією Криму - суто косметичні. Відповідно - Крим зливають. Що і треба було довести. Таким чином, розрахунок Кремля виявився вірним і вся ця донбаська заварушка була лише розмінною монетою, приводом, налякавшись якого Захід і думати перестане про повернення Криму Україні...", - написав Кох

"Це була війна не за Донбас, а за Крим. Просто велася вона на території Донбасу. І загинули вони в цій війні", - додає він.

Ранніше російське видання "Коммерсант", посилаючись на джерела, написало, що 30 вересня Євросоюз може запустити процес перегляду санкцій проти РФ.

Це нібито буде залежати від виконання угод з врегулювання конфлікті в Україну.

У свою чергу, представник України при Європейському союзі Костянтин Єлісєєв висловив упевненість, що ЄС не скасує санкції проти Російської Федерації, поки влада України не відновить контроль над усіма регіонами в межах своїх кордонів, включаючи Крим.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News