Від початку боїв у морги Донеччини привезли понад 1300 тіл - ОДА

Вівторок, 23 вересня 2014, 15:56

Із початку бойових дій у Донецькій області загинули 23 дитини, ще 45 отримали поранення різного ступеня важкості, а також щонайменше 1300 дорослих загинули.

Про це заявила заступник голови Донецької облдержадміністрації – директор департаменту охорони здоров'я ДонОДА Олена Петряєва у ході он-лайн конференції.

"23 дитини загинули й 45 поранено. Це діти у віці від 0 до 18 років",- сказала вона, цитує "Інтерфакс-Україна".

Про кількість загиблих серед дорослого населення чиновниця сказала, що через бюро судмедекспертизи за час збройного конфлікту пройшло понад 1300 загиблих.

При цьому Петряєва визнала, що насправді "ця цифра далека від реальності", бо існує велика кількість загиблих, які жодним чином не проходили за статистикою медустанов регіону.

Також у лікувальних установах регіону за час проведення АТО в Донецькій області було зафіксовано понад 3 тисяч поранених.

У свою чергу, за інформацією заступника голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Святослава Олійника, на даний час у закладах судово-медичної експертизи чотирьох прилеглих до зони АТО областей знаходяться більше тисячі тіл загиблих, 552 з яких наразі не ідентифіковані.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування