Бойовики зі зброєю заблукали під Дебальцевим

Четвер, 25 вересня 2014, 12:47

Під Дебальцевим було затримано групу бойовиків, які мали доставити зброю, але заблукали.

Про це повідомляє прес-центр АТО

"О 20-й годині 24 вересня на блок посту в районі Дебальцевого українськими військовослужбовцями затримано та передано до військової контррозвідки двох перевізників на вантажному автомобілі Мерседес", - йдеться в повідомленні.

"Під час обшуку автівки було виявлено: РПГ, гранати для під ствольного гранатомета, патрони різного калібру для стрілецької зброї. Попередньо встановлено, що вантаж планувалось доставити з Красного Луча в Дебальцево обхідним маршрутом, але водій заблукав та потрапив на блок пост АТО", - сказано в повідомленні.

Загалом за добу неконтрольовані збройні формування обстріляли українські підрозділи в районі Щастя, Донецького аеропорту та поблизу Дебальцевого, обстрілювали та штурмовали позиції українських силовиків неподалік Некішино.

Учасники АТО відповідали вогнем лише в разі здійснення атак на рубежі, блокпости та об’єкти, що знаходяться під їхньою охороною та обороною.

В інших секторах відповідальності обстрілів не зафіксовано. Ситуація в районі Маріуполя повністю підконтрольна українським підрозділам.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування