Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гендиректор КРРТ заявляє про захоплення концерну попереднім керівництвом

Понеділок, 29 вересня 2014, 09:23

Генеральний директор Концерну радіозв'язку, телебачення й радіомовлення Олександр Пивнюк заявляє про рейдерське захоплення центрального офісу концерну колишнім в.о. гендиректора Костянтином Захаренком.

"О 7 годині ранку людина, яка у квітні був відсторонена від посади виконувача обов'язків гендиректора, вчинила рейдерське захоплення державного підприємства", - повідомив Пивнюк у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

За його словами, Захаренко прорвався на підприємство, зламавши двері, разом із людьми, які раніше працювали на підприємстві, а також із невідомими особами.

Екс-гендиректор пред'явив рішення Тельманівського районного суду Донецької області про скасування рішення уряду про своє звільнення й наступне призначення на цю посаду Пивнюка.

Як додав гендиректор концерну, районний центр Тельманівка на даний момент не перебуває під контролем української влади.

Станом на 8:30 у концерні очікують реакції правоохоронних органів, куди раніше була спрямована інформація.

Поруч із концерном зібралися близько 100 людей, які висловлюють підтримку попередньому керівництву.

Як повідомлялося, у квітні поточного року уряд змінив генерального директора концерну, звільнивши Захаренка й призначивши замість нього Пивнюка.

Після звільнення на підтримку попереднього керівництва виступила ініціативна група співробітників адміністрації концерну, яка назвала себе координаційною радою профспілки адміністрації КРРТ.

Вони звинуватили керівництво концерну й Держспецзв’язку в підтримці самопроголошених ДНР і ЛНР, зокрема у фінансуванні енергопостачання об'єктів концерну, які були захоплені бойовиками в Луганській і Донецькій областях.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування