Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

ЦВК зареєструвала бійця АТО кандидатом просто у шпиталі

Понеділок, 29 вересня 2014, 13:41

Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатом у народні депутати бійця АТО з батальйону "Дніпро-1" Артема Кравченка, який лежить у Дніпропетровському військовому госпіталі.

Про це "Укрінформу" повідомили з відділу взаємодії із ЗМІ Секретаріату ЦВК.

"Кравченко А.В. звернувся до ЦВК з проханням надати йому можливість подати документи для реєстрації кандидатом у народні депутати України не в приміщенні ЦВК, а за місцем стаціонарного лікування. Він надав довідки про неможливість особисто прибути до Центральної виборчої комісії у встановлений законом строк", - повідомив на засіданні голова ЦВК Михайло Охендовський.

"У зв'язку з цим, з метою сприяння реалізації його виборчих прав, було прийнято рішення відрядити до Дніпропетровська працівника секретаріату Комісії", - сказав він.

Охендовський наголосив, що подані Кравченком документи повністю відповідають вимогам закону про вибори, тож, прийнявши у бійця документи саме в такий спосіб, ЦВК не порушила жодної законодавчої норми.

ЦВК одностайно ухвалила рішення зареєструвати Кравченка А.В. кандидатом у народні депутати України в ОВО №34 у порядку самовисування.

Боєць Кравченко проходить лікування у Дніпропетровському військовому госпіталі після трьох кульових поранень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування