Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Дніпропетровську міліція провела обшук у квартирі кандидата в нардепи

Понеділок, 29 вересня 2014, 16:46

У Дніпропетровську міліція провела обшук у квартирі заступника виконавчого директора "Фонду Олександра Вілкула "Українська перспектива" кандидата в нардепи Світлани Єпіфанцевої.

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області.

Сама Єпіфанцева вважає такі дії правоохоронців політичним тиском, у зв’язку з її участю у виборчому процесі.

Повідомляється, що вказані дії було здійснено в рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, скоєне групою осіб) та ч. 2 ст. 172 (перешкоджання діяльності журналіста) Кримінального кодексу.

Воно було відкрите в листопаді 2013 року слідчим Самарського РВ Дніпропетровського міського управління міліції за заявою головного редактора одного з Інтернет-видань.

На причетність до скоєння зазначеного злочину перевіряється коло осіб з числа знайомих та близьких Єпіфанцевої, зазначають в МВС.

За ухвалою Бабушкінського районного суду, вранці 27 вересня п.р. було проведено обшук за місцем мешкання її батьків, де зареєстрована та проживає Єпіфанцева зі своїм чоловіком.

На теперішній час досудове розслідування триває.

Як повідомлялося, співробітники Служби безпеки у понеділок затримали в Одесі кандидата в народні депутати по одномандатному виборчому округу №133, депутата Одеської міськради В'ячеслава Крука.

Крім того, в домі батька Крука - народного депутата Юрія Крука (група "Економічний розвиток") провели обшук.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування