Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко за місяць чекає від оборонки якнайбільше танків та БТРів

Субота, 11 жовтня 2014, 15:08

Кількість замовлень на ДП "Завод імені В.О.Малишева", яке виробляє сучасну бронетанкову техніку, зростатиме, і вже у листопаді завод випустить рекордну кількість продукції.

Про це заявив президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Харківської області.

"Ознакою впевненості у майбутньому дні є те, що на сьогодні закуплено достатньо велика кількість комплектуючих… Думаю, що в листопаді буде вперше випущено найбільший обсяг танків та БТРів, яких дуже потребує українське військо", - зазначив Порошенко.

У ході візиту Порошенко оглянув виробничі потужності заводу та зразки його продукції – найсучасніший танк "Оплот", модернізовані БТР-Е та БТР-4 МВ та інші види бронетанкової техніки.

При цьому президент підкреслив, що техніка, яку виробляє завод імені Малишева, є найсучаснішим видом бронетанкової зброї у світі.

Наразі ДП "Завод ім. В.О.Малишева" виробляє танки БМ "Оплот", проводить капітальний ремонт танків Т-64 та відновлювальний ремонт танків БМ "Булат". Крім того, на заводі освоюється виробництво машини "Дозор-Б".

Як зазначили в ефірі 5 каналу, в останні місяці ДП працює у три зміни, виробляючи танки та БТРи для армії та Нацгвардії.

Українська правда, 5 канал 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування