Тимчук: У Донецьк прибули "російські найманці", в Алчевськ - постачання з РФ

Понеділок, 13 жовтня 2014, 08:57

У Донецьк прибула група російських найманців, які пройшли підготовку в Криму, а в області з екс-міліціонерів створюють підрозділи для штурму аеропорту "Донецьк".

Такі дані групи "Інформаційний спротив" публікує Дмитро Тимчук у Facebook вранці 13 жовтня.

"У район Алчевська зафіксовано прибуття колони постачання з Росії з боєприпасами й спорядженням. Склад колони – мікроавтобуси "Газель" (раніше колони формувалися в основному з вантажних автомобілів "КамАЗ" і "ЗиЛ"), - повідомляє він.

"У Донецьк прибула група російських найманців (до 100 осіб), які пройшли підготовку в окупованому Криму. Група розбита на підрозділи, добре озброєна й оснащена", - інформує Тимчук.

Крім того, за даними ІС, у населених пунктах Донецької області терористи створюють "спецпідрозділи" з колишніх співробітників міліції.

"Завдання підрозділів – перекидання в Донецьк для участі в штурмі аеропорту. Відзначається повсюдне небажання місцевих екс-міліціонерів вступати в дані "спецпідрозділи", - додає він.

При цьому в населених пунктах, підконтрольних терористам "ЛНР", місцеві "правоохоронці" виїжджають лише на виклики за фактом убивств, щодо всіх інших подій місцевим жителям пропонують звертатися в "військові комендатури", зазначає Тимчук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування