Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція заявляє про можливі провокації у Києві в день маршу УПА

Понеділок, 13 жовтня 2014, 14:43

Київська міліція має інформацію про підготовку провокацій у Києві 14 жовтня, в день Покрови, який вважається також днем УПА. 

Про це в понеділок під час брифінгу повідомив начальник ГУ МВС України в Києві Олександр Терещук, передає Інтерфакс-Україна

"На жаль, є інформація про те, що окремі групи людей, окремі політики хочуть провокацій. Звертаюся до громадян, які проводять акції, з повагою ставитися до людей ... безладів не допустимо", - сказав Терещук. 

У свою чергу, радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк нагадав, що у вівторок у Верховній Раді планується розгляд важливих законопроектів. 

"Дуже хотілося б, щоб політичні сили, які планують на завтра якісь заходи, не дай Боже, не вдалися до протистояння для підвищення свого рейтингу. Сподіваюся, що вони задумаються, чи потрібно це Україні, чи потрібно дестабілізувати ситуацію", - сказав Шкіряк. 

За його словами, представники органів внутрішніх справ провели консультації з організаторами акцій, що проводитимуться 14 жовтня.

"Сподіваюся, що ми знайшли спільну мову, ми не можемо сьогодні дозволити собі такий" розкоші, як дестабілізації ситуації ", - додав радник глави МВС. 

Як очікується, у вівторок в Києві пройде "Марш слави героям за визнання воїнів УПА", організований ВО "Свобода". 

Раніше УПЦ КП заявив, що російські спецслужби на Покров готують провокації проти Московського Патріархату.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування