У Маріуполі сили АТО контролюють безпеку, фіксують безпілотники

Вівторок, 14 жовтня 2014, 09:39

Підрозділи сил АТО продовжують забезпечувати безпеку жителів Маріуполя, який 13 жовтня зазнав обстрілів.

Про це повідомляє прес-центр АТО вранці у вівторок, 14 жовтня.

"Після перерви поновились обстріли позицій сил АТО в районі Маріуполя. За добу такі події фіксувались в районі Талаковка, Жовтневе, Павлополь. Вогнем у відповідь вогневі засоби бойовиків нейтралізовано. Наші підрозділи продовжують забезпечувати безпеку жителів Маріуполя", - сказано в повідомленні.

"Фахівці з моніторингу повітряного простору фіксують активізацію прольотів безпілотних літальних апаратів, які проводять розвідку позицій сил АТО. Ми вживаємо заходів для ліквідації цих безпілотників", - додає прес-центр АТО.

Там також підтверджують, що ніч на сході України минула відносно спокійно.

"У більшості районів обстрілів позицій сил АТО та населених пунктів, що знаходяться під нашим контролем, не зафіксовано, але о 22:50 неконтрольовані збройні формування здійснили вогневі нальоти з використанням РСЗВ БМ-21 "Град" на український підрозділ, що дислокується неподалік населеного пункту Тоненьке. За наслідками нальоту втрат серед українських військовослужбовців немає", - сказано в повідомленні.

"Бойовики намагались штурмувати Донецький аеропорт. Ця атака була відбита", - наголошує прес-центр.

Загалом за добу зафіксовано понад 30 обстрілів в районі н.п. Дебальцево, Чернухіно, Новотроїцьке, Пескі, констатує прес-центр АТО.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News