Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нідерландські спеціалісти вирушили на місце краху малазійського Боїнга

Вівторок, 14 жовтня 2014, 12:10

Представники пошукової місії Нідерландів і кілька експертів вирушили в Донецьку область на місце падіння малазійського Боїнга-777 для продовження пошуку речей загиблих пасажирів.

Про це повідомив старший суперінтендант Національної поліції Королівства Нідерланди (тимчасова пошукова місія "МН17") Патрік Восс на зустрічі з головою Харківської ОДА Ігор Балута, передає Інтерфакс-Україна.

"Головною метою відвідування Донецької області є збір особистих речей загиблих на місці катастрофи літака. Представникам пошукової місії вдалося зібрати деяку кількість особистих речей, в тому числі це були обгорілі документи, такі як паспорти, водійські посвідчення.

Також вдалося добути деякі валізи з багажем загиблих. Всю територію зі зрозумілих причин - причин безпеки їм не вдалося обшукати", - заявив Восса.

За його словами, днями відбудеться розмова між представниками ОБСЄ та голландською стороною, за підсумками якої буде ухвалено рішення, продовжувати чи ні роботу пошукової місії на місці катастрофи літака.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування