Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Штаби демсил узгодили єдиних кандидатів щодо низки округів

Вівторок, 14 жовтня 2014, 13:03

Штаби демократичних сил узгодили єдиних кандидатів щодо низки мажоритарних округів на майбутніх виборах.

Про це у вівторок пише Мустафа Найєм у своєму Facebook.

"Півсправи зроблено. Штаби демсил почули заклик молодих політиків і погодили єдиних кандидатів по ряду мажоритарних округів", - пише він.

"Якщо я правильно розумію, у нас є всі шанси залишити за бортом наступного скликання Верховної ради Сергія Ківалова, Антона Яценка, Олександра Супруненка, Віталія Журавського та інших. Всього 12 узгоджених кандидатів від демсил проти 12 одіозних кандидатів", - відзначає Найєм.

За його словами, "єдине темна пляма в цій історії - неузгодженість штабів проти Олеся Довгого"​​.

"Думаю, найближчим часом ми запропонуємо свій варіант об'єднання сил на цьому окрузі. У 2012 році це спрацювало. Зараз все залежить від того, наскільки ефективно сторони включаться в кампанію. Всерйоз розглядаю можливість переїхати на час кампанії в якійсь із округів і допомогти єдиному кандидату перемогти одного з перерахованих вище персонажів", - підкреслює Найєм.

Він нагадав, що ініціатива про об'єднання зусиль демократичних сила належала тринадцяти молодим кандидатам.

У свою чергу кандидат від "Народного фронту", журналіст Вікторія Сюмар повідомила, що її партія зняла на користь "Блоку Петра Порошенка" дев'ять мажоритарних кандидатів.

Про це вона заявила на брифінгу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За її словами, йдеться про округи №31, де був знятий Сергій Олійник, №64 - Андрій Зорчук, №76 - Максим Ванат, №80 - Олександр Пшеничний, №178 - Роман Шахматенко, №182 - Ігор Пастух, №135 - Єгор Прокопчук, №137 - Олександр Барський і №207 - Сергій Сергієнко.

Сюмар сподівається, що таким чином демократичні сили зможуть перешкодити проходу в парламент "одіозних політичних фігур старого режиму".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування