Тягнибок: "Свободівці" взяли провокаторів "в коробку"

Вівторок, 14 жовтня 2014, 13:01

Лідер фракції Свобода Олег Тягнибок закликав свої прихильників залишити територію біля парламенту і продовжувати святкувати Покрову в інших місцях.

Про це він  повідомив журналістам після свого виступу перед людьми біля ВР у вівторок.

Він нагадав, що у порядок денний так і не було внесено питання про визнання УПА воюючою стороною в другій світовій війні, "тому зараз тут вимагати немає чого, оскільки немає ні депутатів, ні голосів".

"Зараз я звернувся до наших прихильників, щоб ми продовжили наші заходи святкування. Ми підемо далі до Арсенальної до Інститутської і будемо зупинятися у тих місцях, де загинули герої Небесної сотні. Святкування ми завершимо біля пам’ятника Тарасу Шевченку", - сказав він.

На уточнююче питання, чи розуміє Свобода, що група провокаторів скористалася ними для вчинення правопорушень, Тягнибок розповів, що прихильники партії локалізували групу, яка кидала вибухові пакети.

"Саме свободівці локалізували, і взяли їх в "коробку". Зараз ми йдемо далі, і правоохоронцям буде дуже легко їх ідентифікувати провокаторів, якщо вони тут залишаться", - додав Тягнибок.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...