Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Військовий Нацгвардії постане перед судом за "злиття" інформації

Середа, 15 жовтня 2014, 21:51

За передачу конфіденційної інформації представникам спецслужб Російської Федерації військовослужбовець підрозділу Національної гвардії з Чернігова постане перед судом.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.

"Закінчено досудове розслідування в кримінальному провадженні щодо військовослужбовця підрозділу Національної гвардії з Чернігова, який свідомо надав через один із російських сайтів інформацію про солдатів і офіцерів своєї частини, зокрема тих, які перебували в зоні проведення антитерористичної операції, представникам спецслужб РФ", - ідеться в повідомленні, оприлюдненому в середу.

У прокуратурі поінформували, що зазначений військовослужбовець передавав відомості про кількісний склад частини, контактні дані й домашні адреси військовослужбовців, плани оборони території військових містечок, позивні, радіочастоти, бойові розрахунки полку, його документацію.

"Такі дії військовослужбовця кваліфікуються як державна зрада (ч. 1 ст. 111 Кримінального кодексу України). 14 жовтня обвинувальний акт за кримінальним провадженням спрямовано до суду", - зазначили в прокуратурі.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...