Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донбас: 40 обстрілів за добу

Четвер, 16 жовтня 2014, 08:29

Протягом минулої доби російсько-терористичні війська понад 40 разів порушили режим перемир'я.

Про це повідомляє організатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук у Facebook вранці 16 жовтня.

З реактивних систем залпового вогню, ствольної артилерії, мінометів і стрілецької зброї було обстріляно наступні позиції сил АТО:

- 6 разів у районі н.п. Рідкодуб;

- по 4 рази в н.п. Сміле, Авдіївка, Дебальцеве;

- двічі зазнали атак підрозділи наших військ поблизу н.п. Трьохізбьонка, Новоласпа, Гранітне, Нікішино, Центральне, Чернухіно.

"Також українські війська вступали в боєзіткнення з терористами в районі н.п. Сміле, аеропорт "Донецьк", Верхньоторецьке", - повідомляє Тимчук.

Прес-центр АТО також повідомляє: "Ніч у більшості районів, де проводиться антитерористична операція, минула спокійно. Але о 22:30 було здійснено обстріл позиції сил АТО в районі Трьохізбенки з використанням РСЗВ БМ-21 "Град".

"Вчора вдень неконтрольовані терористичні збройні формування, кілька разів обстрілювали наші позиції в районах н.п. Дебальцево, Чернухіно, Рідкодуб, Авдіївка, Гранітне, вели вогонь по житловим будинкам в Нікішино", - повідомляє прес-центр.

"Ситуація в районі селища Сміле залишається динамічною, сили АТО проводять заходи, спрямовані на забезпечення безпеки особового складу, який несе службу на блокпостах в зазначеному районі", - зазначають там.

У прес-центрі АТО також наголошують, що обстановку на півдні зони АТО постійно відслідковують, проводять "заходи, спрямовані на створення безпечних умов для мирних мешканців Маріуполя та учасників антитерористичної операції".

Донецький аеропорт, попри чергову спробу штурму, залишається під контролем українських військових.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування