Аваков сказав, кого покарає за "бунт" Нацгвардії

Четвер, 16 жовтня 2014, 16:58

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков обіцяє покарати контррозвідників, політруків та командирів бунтівних частин Нацгвардії.

Про це він сказав на прес-конференції у четвер.

Він нагадав, що бунт строковиків Нацгвардії, інженерних залізничних військ і солдатів ЗСУ відбулися одночасно у 10 містах України.

"Також добре попрацювали деякі розкачувальні рухи, пов’язані з солдатськими матерями в той час, як командири та політруки частин працювали погано. Тому контррозвідники, політруки та командири цих частин будуть покарані", - сказав він.

Аваков нагадав, що генпрокуратура проводить розслідування з метою встановлення організаторів бунту і сказав, що "не шукає виправдань для бійців", які взяли в цьому участь.

"Прикро, що більша частини з тих бійців зовсім нещодавно прибули з-під Маріуполя у складі першої оперативної бригади, які понад два місяці знаходилися на передовій у боях. Я поважав цих хлопців за звитягу, яку вони там виявляли, але вони зовсім не витримали випробувань, перебуваючи тут", - сказав він.

"Це зайвий раз підтверджує, що війна триває не лише там, де розриваються міни, а й коли працюють з твоїми мізками, промиваючи їх. На жаль, війну за мізки цих хлопців ми тут, в центрі Києва, програли", - сказав Аваков.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування