Голос Путіна розповів, як той ручкою малював Меркель цифри

П'ятниця, 17 жовтня 2014, 11:56

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков уважає, що з боку деяких учасників зустрічі лідерів у Мілані видне повне небажання зрозуміти, що відбувається на південному-сході України.

Про це він сказав журналістам, передає Итар Тасс.

"З жалем можемо відзначити, що з боку низки учасників виявилося повне небажання зрозуміти реальний стан справ на південному сході України", - сказав Пєсков.

"По завершенню саміту АСЕМ дискусія по українській проблематиці буде продовжена в "нормандському форматі". Розмова буде продовжена між Путіним, Порошенком, Меркель і Олландом", - сказав Пєсков.

Він також зазначив, що двосторонньої зустрічі Путіна й Порошенка ще не було, але він не виключає, що вона можлива. 

"Двосторонньої зустрічі ще не було", - сказав Пєсков журналістам.

При цьому він підкреслив, що протягом дня в Путіна запланована низка двосторонніх зустрічей.

За словами Пєскова, тема санкцій проти Росії не була порушена на робочому сніданку лідерів. "Ні", - сказав він, відповідаючи на запитання, чи піднімалася тема санкцій на зустрічі. 

При цьому, за словами Пєскова, відбувся обмін думками по самому широкому колу імплементації мінських угод.

Прес-секретар президента РФ також повідомив, що Путін на зустрічі з Меркель напередодні докладно проінформував про газові проблеми, пов'язані із ситуацією на Україні.

"Учора Путін досить докладно все розповів Меркель по газових справах. Він просто буквально взяв ручку й цифри малював на папері, пояснював", - сказав Пєсков.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування