95 бійців батальйону Донбас усе ще в полоні

П'ятниця, 17 жовтня 2014, 16:49

Командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко скептично ставиться до перспектив реалізації закону Порошенка про Донбас.

Про це він сказав на прес-конференції в Харкові в п'ятницю.

"Враховуючи те, у якому виді, під яким тиском і з якими наслідками цей процес відбувається, думаю, країні цей процес на користь не піде… Я знаю настрой людей усередині цих терористичних утворень, я читаю сайт " Новоросія-Інфо", я знаю настрої в російській партії війни, тому це самообман", - сказав він.

Семенченко підкреслив, що всупереч досягнутим у Мінську домовленостям про обмін полоненими, 95 бійців батальйону "Донбас" як і раніше не звільнені.

"Хочу звернути увагу, що перш ніж на карті малювати риски, необхідно повернути нам 95 людей, які понад півтора місяці перебувають у полоні. Необхідно дати нам доступ до тіл наших загиблих побратимів, щоб ми могли поховати", - заявив комбат.

"Я абсолютно не вірю в те, що це (підписання закону про особливий порядок управління на частині Донбасу) буде мати якісь наслідки, оскільки жоден пункт Мінських угод не виконаний", - відзначив Семенченко.

Як повідомлялося, 16 вересня Верховна Рада на закритому засіданні прийняла закон "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької й Луганської областей". 16 жовтня президент Петро Порошенко підписав цей закон.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...