На окрузі Довгого проти активістів від демсил висунули п'яних тітушок

Субота, 18 жовтня 2014, 18:41

У Знам'янку (Кіровоградська обл.) для зриву Віче, покликаного вибрати єдиного кандидата проти Олеся Довгого, привезли п'яну молодь.

Про це у своєму Facebook повідомив кандидат в нардепи Сергій Лещенко.

"Платили по 100 гривень за те, щоб заважати виступати мені, Мустафі Найєму та Світлані Заліщук, демократичним кандидатам, лідерам місцевого Євромайдану. Кидали яйця", - зазначив він.

"Після півтори години "жесті" кандидати сіли за стіл домовлятися про принципи визначення "єдиного демократичного", здатного зупинити київського корупціонера", - додав Лещенко.

У свою чергу кандидат у нардепи Мустафа Найєм зазначив: на зустрічі у Кам'янці були присутні майже усі кандидати на окрузі №102, більшість тих, хто виступав, висловилися за висування єдиного кандидата.

"Ефіру на місцевих телеканалах домогтися неможливо. Єдиний місцевий телеканал, який погодився надати час, в останню хвилину заявив, що за ефір терміново потрібно заплатити 120 грн/хв. … По місту за нами весь час їздить два автомобіля повних "позитивними" молодими хлопцями, чергують біля входу в кафе, стоять неподалік під час зустрічей і мовчки курять одну за одною. Напевно, спостерігачі-соціопати. … Ми зібрали кандидатів у місцевому "Челентано", і сподіваємося за підтримки Кіровоградської "Ради Майдану" до завтрашнього дня визначитися з єдиним кандидатом по округу", - зазначив він.

Як відомо, раніше Мустафа Найєм у своєму блозі заяив, що штаби демократичних сил не змогли домовитися про єдиного кандидата на окрузі 102 Кіровоградської області, який би міг конкурувати із колишнім секретарем Київради, соратником Леоніда  Черновецького - Олесем Довгим.

У зв'язку із цим молоді політики та активісти приїхали у Знам'янку (центр округу №102) з метою провести там форум "За чисті вибори".

Раніше партії Майдану" домовилися об'єднатися у боротьбі із одіозними кандидатами на майбутніх виборах до Верховної Ради.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування