Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Одещині кандидати від Порошенка підкуповують виборців ярмарком та піаряться на АТО

Неділя, 19 жовтня 2014, 19:55

В Одесі агітатори від кандидата в нардепи від Блоку Петра Порошенка Геннадія Чекіта, який балотується в окрузі №134 (Малиновський район), заявляють, що ярмарок у місті влаштував саме він.

Як повідомляє Громадське ТБ, "задля проведення ярмарки по вулиці Гайдара змінили рух маршрутів громадського транспорту, перекрили вулицю".

"Оголошення про її проведення опублікували на офіційному сайті міста. Здавалося б, ярмарок організований міською владою. Але агітатори від кандидата Чекіти  бадьоро повідомляють, що ярмарок влаштував саме він", - йдеться у повідомленні. 

Сам кандидат заперечує свою причетність до цього заходу: Чекіта запевнив, що продуктовий розпродаж організувала Одеська ОДА. Однак на рекламному банері вказано, що ярмарок проходить за його ініціативою.

Разом з тим в Іллічівську (Одеська обл.)  кандидат від Блоку Петра Порошенка Давид Жванія влаштував благодійний збір коштів для бійців АТО.

"Не обійшлося без політичного піару: агітаційні намети, партійні прапори та ім’я кандидата великими літерами всюди. Місцеві волонтери, які вже тривалий час займаються допомогою українським військовим, заявляють, що така акція проводиться Жванією вперше — напередодні виборів", - йдеться у повідомленні.

На їхню думку, під виглядом збору коштів кандидат в народні депутати використовує можливість пропіаритися.

Джерело відео - Громадське ТБ Одеси

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування