Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Батьківщина" зібрала три мільйони підписів за референдум про НАТО

Середа, 22 жовтня 2014, 12:54

Партія "Батьківщина" зібрала понад три мільйони підписів за проведення референдуму про вступ України в НАТО.

Про це біля Адміністрації президента повідомила журналістам лідер партії Юлія Тимошенко, повідомляють "Українські новини".

"Наша команда зібрала 3 300 931 підпис українців за те, щоб разом з парламентськими виборами провести референдум щодо вступу України в НАТО", - сказала вона.

Тимошенко зазначила, що президент Петро Порошенко тепер повинен сказати своє слово і видати указ про негайне проведення референдуму.

Також вона повідомила, що хотіла б в середу зустрітися з Порошенком для обговорення цього питання, а також інших питанm, пов'язані з проведенням реформ в країні.

Крім того, Тимошенко вважає, що потрібно обговорити з президентом питання організації єдності демократичних сил у майбутньому парламенті.

Близько 12:00 прихильники "Батьківщини" привезли під Адміністрацію паперові ящики з підписами за референдум про вступ України lf НАТО, які розклали біля входу на територію Адміністрації, виклавши слова: "NАТО – це мир".

На ящиках була прикріплена інформація про наявність підписів українців з різних регіонів країни.

Як відомо, 10 вересня "Батьківщина" попросила Центральну виборчу комісію зареєструвати ініціативну групу з проведення референдуму одночасно з виборами у Верховну раду 26 жовтня.

Збір трьох мільйонів підписів є обов'язковою умовою для ініціювання референдуму.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування