Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Терористи ЛНР погрожують лишити людей без пенсій за участь у виборах

Субота, 25 жовтня 2014, 15:50

На Луганщині виявили листівки з погрозами на адресу пенсіонерів позбавити їх пенсійного забезпечення у разі голосування на позачергових парламентських виборах.

Про це повідомили в облуправлінні МВС.

"Вранці 25 жовтня до чергової частини Рубіжанського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на вулицях Чехова, Чкалова та Бикова у м. Рубіжне від імені, так званої, "Луганської народної республіки", було виявлено листівки друкованим текстом: "Пенсионер, проголосуешь за "такого-то" кандидата в депутаты – проверим списки, оставим без пенсии. ЛНР", "Пенсионер, пойдешь на выборы – оставим без пенсии. ЛНР", - йдеться у повідомленні.

"На місце події виїхала слідчо-оперативна група, де співробітників міліції вже чекали місцеві жителі та пенсіонери. Вони були налякані і заявляли про небажання йти на позачергові вибори до Верховної Ради. Працівники міліції на місці події виявили близько 200 листівок з погрозами", - зазначили в МВС.

Даний факт зареєстровано, вживаються заходи щодо розшуку та затримання осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування