Одіозний єдинорос може бути причетний до вербування "інструкторів" на Донбас

Вівторок, 28 жовтня 2014, 16:04

Депутат законодавчих зборів Петербурга "єдинорос" Віталій Мілонов може бути причетнийдо вербування співробітників силових структур для направлення їх на Донбас інструкторами.

Про це пише видання "Телеграф".

Фото з сайту Телеграфа

Про те, що досвідчених силовиків, які працюють в охоронних підприємствах Петербурга, намагаються вербувати для поїздок на південь і схід України в якості інструкторів розповіло кореспонденту "Телеграфа" джерело знайоме з охоронним ринком міста.

"Приходили до людей прямо на роботу і пропонували пройти співбесіду на предмет поїздки на Донбас в якості інструкторів. Розмовляв з людьми сам Мілонов і його наближені", - сказало джерело.

За його словами, "хлопцям пропонували гроші, але не інструкторські". За місяць роботи в зоні бойових дій, за даними видання, інструкторам, які повинні були вчити місцевих бойовиків військовій справі, пропонували від 600 до 900 доларів.

Джерело повідомило, що дві людини погодилися поїхати, але ні на місці, ні після повернення в Петербург не отримали обіцяних грошей. "Ви ж добровольці. Які можуть бути гроші?", - повідомили горопашним інструкторам.

Водночас в оточенні депутата заперечують подібну діяльність.

"Пан Мілонов не займався, не займається і не планує займатися вербуванням". - сказав прес-секретар депутата Ілля Євстигнєєв.

Він заявив, що депутат займається тільки "збором і відправкою нелетальної гуманітарної допомоги для ополчення Донбасу".

Мілонов давно і послідовно підтримує сепаратистів в Україні. Він виходив з прапором "ДНР" на першотравневу демонстрацію і пройшов з ним по Невському проспекту. Також Мілонов називає себе "представником ДНР" в Петербурзі.

В червні Мілонов провів акцію протесту перед будівлею генерального консульства України в Петербурзі. Поліція заборонила йому проводити мітинг, тому депутат з десятком прихильників передав еротичні "подарунки" депутату Ради Олегу Ляшко і засунув в урну український прапор.

Широко відомий своїми екстравагантними законодавчими ініціативами, найбільш відомим результатом яких став закон проти пропаганди гомосексуалізму в Санкт-Петербурзі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування