На Луганщині перемогли кандидат під слідством, фермер, ректор і прихильник диктаторських законів

Четвер, 30 жовтня 2014, 11:45

У Луганській області завершився підрахунок голосів в усіх округах.

Так в окрузі №106 з центром в Артемівську переміг Євген Бакулін, за якого за результатами обробки 100%м протоколів віддали голоси 43,01% виборців, найближчий суперник – місцевий бізнесмен Михайло Івонін   отримав 13,49%.

Як відомо, Бакулін був головою правління Нафтогаз Україна. Бакулін - старий приятель і Юрія Бойка, і Фірташа. У березні нинішнього року проти нього було порушено кримінальну справу за завдання збитків державі в розмірі $4 млрд.

 

Наприкінці квітня він був звільнений Печерським райсудом під заставу. Сума застави при цьому була знижена з 1,5 млрд гривень до 10 млн.

Незабаром після цього Бакулін виїхав на лікування в Ізраїль, а у вересні нинішнього року вирішив балотуватися в народні депутати.

В окрузі № 112 з центром в Рубіжному за підсумками обробки 100% протоколів перемагає Юлій Іоффе – 48,62%.

Він є депутатом ВР, у 2012 році був обраний по цьому ж округу від Партії регіонів. У квітні вийшов з фракції Партії регіонів. цього раз він йшов як самовисуванець. Іоффе голосував за диктаторській закони 16 січня.

Іоффе 

Не пройшов Опозиційний блок в окрузі №113 з центром у Сватово. Тут  переміг Віталій Курило  - 21,4%,кандидат від опозиційного блоку Віталій Голенко набрав 20,51%.

Курило є ректором Луганського університету імені Шевченка. був депутатом ВР двох скликань. До 2012 року обрався в парламент за список БЮТ, але перейшов у групу "тушок" Реформи заради Майбутнього, яку очолив Ігор Рибаков.

Курило

В окрузі №114 з центром у Станиці Луганській за результатами обробки 100% протоколів переміг фермер Юрій Гарбуз – 25,56%. Він обійшов свого конкурента Тіграна Кочаряна від Партії Тігіпка "Сильна Україна", який набрав 17,87% голосів.

Гарбуз 

Гарбуз народився 18 листопада 1971 року в селищі Мілове Міловського району Луганської області, був головою Міловьскої райдержадміністрації за президентства Віктора Януковича.

Раніше вже повідомлялося, що в за підрахунком 100% голосів в останньому окрізі в Луганській області було обрано Сергія Дунаєва, який голосував за диктаторські закони 16 січня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News