У РНБО фіксують погану тенденцію і перекидання з РФ сил на Донбас

П'ятниця, 31 жовтня 2014, 13:08

Бойовики нарощують активність у районах Донбасу, які контролюють українські військові, крім того, з Росії у зону АТО перекидають особовий склад і наступальну техніку.

Про це повідомив речник інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко на брифінгу 31 жовтня.

"Аналіз отриманих даних говорить про тенденцію до збільшення активності розвідувально-диверсійних груп та інтенсивності обстрілів з боку терористів та російських військових", - сказав він.

Зокрема, посилились обстріли контрольованих українською владою населених пунктів Луганської області, перепідпорядкованих до Новоайдарського та Попаснянського районів, зазначив Лисенко.

"На лівому березі річки Сіверський Донець наші військові відбили атаку з напрямку селища Геївка на  взводний опорний пункт позицій ЗСУ. Терористи зазнали втрат", - заявив речник РНБО.

У Донецькому аеропорту та в районі Авдіївки з систем залпового вогню, мінометів, гранатометів, зенітних установок та стрілецької зброї бойовики сім разів обстріляли позиції українських військових.

Тривають обстріли під Дебальцеве та селищем Тоненьке, зазначив Лисенко.

Також бойовики обстріляли позиції сил АТО у районі н.п. Нікішине, Вуглегірськ, Ольховатка, Майорськ, Красногорівка, Миколаївка, Кірове на Донеччині, та в районі н.п. Сокільники, Трьохізбенка, Щастя, Кримське, Золоте, Міус, Новогригорівка, Попасна, Чорнухине – у Луганській області.

Між тим, росіяни продовжують перекидати на територію Донбасу особовий склад та техніку наступального характеру.

Розстановка сил у зоні АТО станом на 31 жовтня. Клікніть, аби збільшити

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування