Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мешканці столичної Оболоні влаштували владі "Хелловін"

П'ятниця, 31 жовтня 2014, 22:26

Мешканці кількох будинків на Лайоша Гавро в Києві перекрили вулицю на знак невдоволення відсутністю в їхніх помешканнях гарячої води та опалення.

Як повідомляє кореспондент "Української правди", перекритий рух автомобілів біля кільця на перехресті вулиць Лайоша Гавро та Мате Залки. Рух перекритий лише на ділянці з боку Маршала Малиновського до перехрестя.

Протестувальники кажуть, що їхня акція триває вже третю годину – з 20:00.

На місці події знаходиться близько 10 співробітників ДАІ.

 Всі фото: Дмитро Дєнков
 
 
Всі фото: Дмитро Дєнков 

Ввечері 29 жовтня подібну акцію влаштовували мешканці будинку на вулиці Леваневського, які заблокували рух на вул.. Борщагівській.

Такі дії вони пояснювали абсолютним ігноруванням з боку КП "Індустріальне" та місцевої влади тривалих проблем у будинку, де аварійні відключення електрики ставалися щодня, а гаряча вода та опалення в цьому опалювальному сезоні ще не з'являлися, хоча міська влада вже прозвітувала про 100-відсоткову готовність.

Люди столи на дорозі майже дві години, вимагаючи зустрічі з керівництвом району, оскільки багаторазові звернення громадян не давали результату.

Протестувальники пропускали машини швидкої допомоги, а тролейбуси маршруту 27 та всі машини стояли вздовж вулиці Борщагівської. Міліція була присутня на місці, але не втручалася, повідомляв "Укрінформ".

Всі фото: Дмитро Дєнков

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування