Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Красногорівку у супроводі сил АТО привезли 28 тон "гуманітарки"

Понеділок, 10 листопада 2014, 07:48

У Красногорівку на Донеччині у супроводі сил АТО доставили 28 тон гуманітарного вантажу першої необхідності.

Про це повідомив прес-центр АТО у ніч на 10 листопада.

"До міста Красногорівка Мар’янського району Донеччини чотирма КамАЗами доставлено 28 тон гуманітарного вантажу першої необхідності", - сказано в повідомленні.

"За підтримки губернатора Донеччини та у супроводі військового конвою військовослужбовців 2 батальйону територіальної оборони 28 тон найнеобхідніших продуктів – дитячого харчування, сипучих продуктів, м’ясних і рибних консервів – було доставлено мешканцям Красногорівки, яка постійно потерпає від мінометних та артилерійських обстрілів бойовиків", - інформує прес-центр.

За даними штабу, у цьому місті зараз "не працює жодна школа чи садочок, немає природнього газу, а воду возять раз на добу в обмеженій кількості".

"Ми вже не вперше супроводжуємо і доставляємо подібний вантаж до найнебезпечніших районів зони АТО", - сказав начальник відділу планування та контролю автомобільних перевезень тилу штабу АТО полковник Олександр Нагорський.

"Два тижні тому ми 30 тон найнеобхідніших продуктів харчування доставили у район Дебальцевого. Сподіваємось і віримо, що вже найближчим часом дороги в цих регіонах України стануть безпечними. Тоді обов’язки з перевезення подібних вантажів ляжуть на плечі цивільних логістів", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування