Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики продовжують обстрілювати Луганщину – Москаль

Понеділок, 10 листопада 2014, 10:43

Протягом неділі бойовики "ЛНР" здійснили ряд артилерійських та мінометних обстрілів контрольованих Україною населених пунктів Луганської області.

Про це повідомляється на сайті луганського губернатора Геннадія Москаля.

Мова йде про Трьохізбенку, Крякове, Боровське, Тошківку, Білу Гору, Нижнє, Кримське, Золоте. Крім того, місто Щастя з боку Веселої Гори, яка контролюється терористами, обстрілював снайпер.

Через бойові дії в Трьохізбенці, Кряківці та Сокільниках відсутнє газопостачання, а в Кримському – центральна вода. За словами Москаля, допустити ремонтні бригади для відновлення пошкодженої інфраструктури бойовики відмовляються.

"Найбільш напружена ситуація склалася поблизу смт Чорнухине Попаснянського району, яке протягом учорашнього дня п’ять разів обстрілювали із систем залпового вогню "Град". У результаті дуже сильно пошкоджена система електро-, газо-, водо- та теплопостачання, є зруйновані житлові будинки, поранений один український силовик", – заявив Москаль.

За його словами, в Чорнухиному назріває гуманітарна катастрофа, а підійти туди поки неможливо через бойові дії, що не припиняються.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування