Аласанія розповів, чому відмовиться від шоу Шустера і чим його замінить

Понеділок, 10 листопада 2014, 14:41

Перший національний не продовжить контракт зі Студією Савіка Шустера, який закінчується 31 грудня, створивши натомість ток-шоу власного виробництва.

Про це "Українській правді" заявив керівник каналу Зураб Аласанія.

Він зазначив, що вважає програму Шустера неприйнятною на суспільному телебаченні України.

"Це більше "шоу", ніж "ток". Я там не бачу багато сенсів. Я бачу політиків, які просто змагаються в піарі. Це перше і найголовніше. Що стосується частоти появи деяких персон – щодо цього теж є питання, але на них я відповісти не можу. Я просто бачу, що там з’являються ті, хто потрібен, може, студії і самим політикам, а не людям. Це вже етичне питання", – сказав він.

Аласанія додав, що з самим Шустером питання непродовження контракту він обговорив ще п’ять місяців тому.

Натомість, за його словами, канал має намір створити політичне ток-шоу власного виробництва, яке планується запустити у лютому. Наразі робоча група з близько десяти людей веде роботу над створенням його формату.

Зокрема планується, що присутні у студії глядачі будуть не голосувати під час передачі, а приймати у ній активну участь, ставлячи питання.

Крім того, програма транслюватиметься одночасно чотирма різними потоками, зокрема – по телебаченню, в інтернеті і по радіо. При цьому кожен потік буде повністю автономним, зі своїми ведучими і взаємодією з аудиторією.

"Ми досі не з’єднали ні інтернет-аудиторію, ні телеаудиторію, ні радіо. А це абсолютно різні люди", – сказав він.

Гендиректор Першого національного додав, що не знає про подальші плани Шустера і вони йому "малоцікаві". У той же час він припустив, що шоумен може перейти працювати на телеканал "Ера".

"Ера" залюбки перебирає те, від чого відмовляється Перший національний. Так було з Поплавським, так було з "Золотим гусаком", так може бути і з Шустером", – припустив Аласанія.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News