Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія колишніх регіоналів оскаржить результати виборів у п'яти округах

Вівторок, 11 листопада 2014, 11:24

Партія "Опозиційний блок" вважає результати виборів у мажоритарних округах 30, 50, 60, 79 "ганьбою для української демократії" і має намір оскаржити їх у міжнародних судах.

Про це йдеться в повідомленні партії.

Крім того, "Опозиційний блок" вважає "ганьбою" майбутнє оприлюднення результату голосування в 38 окрузі.

"Опозиційний блок" не визнає такі результати "виборів". Ми будемо оскаржувати сфальсифіковані результати в міжнародних судах", – сказано в повідомленні.

У партії вважають, що "нинішня влада підлягає повній люстрації, оскільки вона себе делегітимізувати фальсифікацією виборів".

"Закликаємо світове співтовариство не визнавати результати виборів у скандальних округах 30, 50, 60, 79 і 38 оскільки вони не відображають волю виборців", – повідомляє партія.

В "Опозиційному блоці" нагадали, що в 2012 році, коли були зафіксовані порушення в п'яти проблемних округах, під тиском міжнародного співтовариства були призначені перевибори.

Як відомо, ЦВК визнав переможцем в 30 окрузі кандидата від Блоку Петра Порошенка Олександра Дубініна (він набрав на 60 голосів більше самовисуванця Олега Захорольського), в 50 окрузі – депутата від Партії регіонів Євгена Геллера (переміг іншого депутата від ПР Леоніда Байсарова на 4,5 тис. голосів), в 60 окрузі – кандидата від БПП Дмитра Лубинця (набрав на 4,3 тис. голосів більше регіонала Олександра Риженкова), в 79 окрузі – регіонала Володимира Бандурова (переміг самовисуванця Олександра Григорчука на 17 голосів).

В 38 окрузі відбудеться перерахунок голосів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування