Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комбати-депутати у Німеччині пропустили свій рейс у США

Середа, 12 листопада 2014, 12:11

Комбати-нардепи Семен Семенченко ("Донбас"), Юрій Береза ("Дніпро") та Андрій Тетерук ("Миротворець") пропустили у вівторок увечері свій рейс до Вашингтона під час пересадки в аеропорту Франкфурт-на-Майні.

Про це повідомляє Укрінформ.

Українські дипломати допомогли їм влаштуватися на ніч у готелі. Виліт комбатів до США очікується наступним рейсом у середу в обід.

"Зараз у Франкфурті. Їдемо у наше консульством подякувати за допомогу і підтримку. Виліт найближчим рейсом в обід", - сказав Тетерук.

Раніше на своїй сторінці у Фейсбуку Семенченко повідомив, що троє комбатів-нардепів пропустили свій рейс на Вашингтон під час пересадки в аеропорту Франкфурта-на-Майні.

"Гігантська черга та вроджена ввічливість не дозволила комбатам Семенченку, Тетеруку та Березі пролізти без черги", - написав він.

За словами ж Тетерука, в аеропорту був "по-дурному" організований пропуск пасажирів: "у два термінали майже 300 осіб".

Фото з Facebook Семенченка

Після цього на допомогу нардепам прибули дипломати Генконсульства України у Франкфурті-на-Майні, щоб оформити комбатам короткострокову візу (оскільки у жодного з новоспечених нардепів не було Шенгену), аби вони могли залишити аеропорт для ночівлі в місцевому готелі.

Також були обміняні квитки на наступний рейс.

За словами Семенченка, поїздку оплатив (без харчування) фонд "Ukraine- US relation".

Крім того, Семенченко у своєму Facebook зазначив, що скориставшись перебування у Франкфурті-на-Майні, отримали контакти місцевих активних українцям, фондів і громадських організацій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування